Vapur Anti-Bottle katlanır matara incelemesi

Kaliforniya’da matara taşımaktan sıkılan ve çevreyi temiz tutma bilincine sahip bir ekip tarafından 2009 yılında tasarlanan anti matara Vapur’ları inceliyoruz. 

Normal pek şişelere kıyasla %87 daha hafif olan Vapur mataralar, daha ince ve esnek. Bu matarayla neredeyse sadece içerisindeki suyun ağırlığını taşıyorsunuz. Böylece yanınızda daha fazla su taşımak istediğinizde veya su bittikten sonra boş matarayı taşırken daha avantajlı hale geliyorsunuz.

Vapur Anti-Mataralar dondurulabilir, bulaşık makinesinde yıkanabilir ve BPA içermezler.

Vapur mataralar hakkındaki düşüncelerimize gelecek olursak: Yeri geldiğinde çok faydalı olan ve yanınızda fazladan su taşımak istediğinizde yedekte bulanabilecek bir şişeden çok daha az yer kaplaması ve hafif olmasıyla insanın ufkunu açıyor. Alışılmış mataralarda, içindeki sıvıyı bitirdikten sonra mataraları taşımak bazen sorun olabiliyor. Bu konudan muzdarip kullanıcılar içinde güzel bir çözüm diyebiliriz. Kapak kısmında bulunan klips sayesinde doluyken, çanta, kemer gibi yüzeylere takmak mümkün oluyor. Matarayı katladığınızda da açılmasını engellemek için klipsi kullanabiliyorsunuz.

Vapur mataraların olumsuz yönlerinden bahsedersek: Uzun kullanımda, sürekli katlayıp açmaktan kaynaklı birleşim noktalarında açılmalarla karşılaşılabiliyor. Elbette biz yeni test ettiğimiz için şuan böyle bir sorunla karşılaşmadık. Ancak Youtube’da karşımıza çıkan videolarda bu sorunu yaşayan kullanıcıları gördük.

Klasik mataralardan ve pet şişelerden sıkılan, daha taşınabilir çözümler arayan kullanıcılara Vapur mataraları tavsiye ederiz. Bu mataralar hakkında hazırladığımız videoyu da izlemenizi tavsiye ediyoruz. Bizi sosyal medyadan takip etmeyi unutmayın 🙂